MyFiles

Volledige vrijheid. En veiligheid.

Centrale opslag van documenten, terwijl de documenteigenaar bepaalt wie er toegang toe heeft.

Over MyFiles

Wanneer je organisatie documenten opslaat in de intelligente FileServer, is de eerste vraag die je van medewerkers krijgt of ze voortaan dan alles in FileLinx moeten opslaan. Gebruikers slaan namelijk ook documenten op die niet ingezien mogen worden door collega’s. Het management heeft er belang bij dat data niet gelekt kan worden naar lokale harddisken van computers, USB sticks of cloud opslagsystemen.

Ook hier is bij FileLinx aan gedacht met de MyFiles app.

De MyFiles app is een beter alternatief voor de Mijn Documenten of cloud drives. De bestanden worden namelijk opgeslagen in het centrale systeem, maar zijn alleen beschikbaar voor de medewerker zelf (zelfs niet voor systeembeheer) en kunnen desgewenst gedeeld worden met andere gebruikers. Mocht een gebruiker een bepaald document willen verplaatsen naar de gedeelde omgeving, dan is dat met een handomdraai gebeurd.

Features

De app bevat de volgende, voorgedefinieerde features. Heb je meer flexibiliteit nodig? Al onze apps zijn naar jouw wensen te personaliseren!

  • Opslaan persoonlijke documenten (en privé documenten)
  • Alleen zichtbaar voor de gebruiker zelf
  • Mogelijkheid om de documenten te delen
  • Mogelijkheid om het document later te promoveren naar de gedeelde omgeving van FileLinx

Futureproof

We begrijpen dat je organisatie kan veranderen en dat je software dan misschien niet meer aansluit op je wensen. FileLinx is eenvoudig aan te passen aan een veranderde situatie. Zo blijft jouw FileLinx omgeving altijd toegespitst op jouw situatie.

Modulair

Voor al je vraagstukken hebben wij apps ontwikkeld. Ze zijn voor 80% kant en klaar en worden door onze consultants volledig naar jouw wensen gepersonaliseerd. Ze werken allemaal samen binnen het FileLinx platform, zodat jij binnen één systeem precies krijgt wat je nodig hebt.

Lees verder

Persoonlijk

FileLinx brengt al je informatie samen in een overzichtelijk dashboard. Dit dashboard is jouw persoonlijke startpunt voor alles wat voor jouw werk belangrijk is. Maar er is meer waarmee jij grip kunt krijgen op je ongestructureerde data. Ontdek hoe FileLinx zich vormt naar jouw voorkeuren.

Lees verder

Overtuigd? Of heb je nog meer harde bewijzen nodig? We komen graag bij je langs voor een demo en het bespreken van je uitdaging.

Vraag een demo aan