Nieuws

Actueel en opvallend

Breng belangrijke berichten en updates direct onder ogen bij je medewerkers.

Over Nieuws

Een veelgehoorde klacht van onze klanten is dat er veel energie wordt gestopt in het onderhouden van een intranet. Voor wat betreft gebruikersgemak laten deze systemen te wensen over. Ook zijn de systemen te uitgebreid en daardoor niet geschikt bevonden. Resultaat is dat de berichten op je intranet niet gelezen worden.

Gebruikers van FileLinx maken gebruik van het dashboard, daar behouden ze het overzicht op de werkzaamheden. Je kunt eenvoudig nieuws webparts toevoegen aan de FileLinx omgeving en zo het nieuws eenvoudig en met een pakkende trigger op het dashboard van je medewerkers laten verschijnen. Door op het bericht te klikken kan meer informatie of een bijlage ingezien worden.

Je kunt de nieuws app laten beheren door een beperkt aantal medewerkers, bijvoorbeeld per afdeling een medewerker.

Door het toevoegen van deze app aan je omgeving gaan je medewerkers intensiever samenwerken. Je hebt geen extra software nodig, het toevoegen van app is voldoende.

Features

De app bevat de volgende, voorgedefinieerde features. Heb je meer flexibiliteit nodig? Al onze apps zijn naar jouw wensen te personaliseren!

  • Automatische weergave bij gebruikers op de desktop van FileLinx
  • Zelf redacteuren toekennen
  • Kleine berichten in een Webpart weergeven
  • Edit functie voor opmaak
  • Taken
  • E-mail notificaties
  • Rapportages (door de gebruiker zelf te bepalen)
  • Alerts (door de gebruiker zelf te bepalen)
  • Mogelijkheid om nieuwsberichten naar buiten te publiceren
  • Dashboard functie (door de gebruiker zelf te bepalen)

Futureproof

We begrijpen dat je organisatie kan veranderen en dat je software dan misschien niet meer aansluit op je wensen. FileLinx is eenvoudig aan te passen aan een veranderde situatie. Zo blijft jouw FileLinx omgeving altijd toegespitst op jouw situatie.

Modulair

Voor al je vraagstukken hebben wij apps ontwikkeld. Ze zijn voor 80% kant en klaar en worden door onze consultants volledig naar jouw wensen gepersonaliseerd. Ze werken allemaal samen binnen het FileLinx platform, zodat jij binnen één systeem precies krijgt wat je nodig hebt.

Lees verder

Persoonlijk

FileLinx brengt al je informatie samen in een overzichtelijk dashboard. Dit dashboard is jouw persoonlijke startpunt voor alles wat voor jouw werk belangrijk is. Maar er is meer waarmee jij grip kunt krijgen op je ongestructureerde data. Ontdek hoe FileLinx zich vormt naar jouw voorkeuren.

Lees verder

Overtuigd? Of heb je nog meer harde bewijzen nodig? We komen graag bij je langs voor een demo en het bespreken van je uitdaging.

Vraag een demo aan