Partners en koppelingen

Wij bundelen onze krachten met de beste oplossingen in het veld. Sluit je bij ons aan!

Samen bereiken we meer

FileLinx heeft al meer dan 20 jaar ervaring met no-code software. Om de markt zo goed mogelijk te bedienen, kiezen we voor de kracht van samenwerken. We hebben partners die onze oplossingen implementeren én partners waarmee we samen een nieuwe propositie bouwen. We delen kennis onderling en er is goed vertrouwen van beide kanten.

De 6 voordelen

  • Kortere time-to-market
  • Lager projectrisico
  • Gepersonaliseerde service en gestandaardiseerd onboardingsproces
  • Toegang tot partnerportaal voor documentatie, software en referenties
  • Operationele ondersteuning en gratis opleiding
  • Een bovengemiddelde vergoeding op licenties en direct opbouwen van recurring business

Modulair en future-proof

Voor alle mogelijke vraagstukken hebben wij apps ontwikkeld. Ze zijn voor 80% kant-en-klaar en worden door onze consultants volledig naar je wensen gepersonaliseerd. Ze werken allemaal samen binnen het FileLinx platform, zodat je binnen één systeem precies krijgt wat je nodig hebt. 

Uiteraard begrijpen we dat een organisatie kan veranderen en dat je software dan misschien niet meer aansluit op je wensen. FileLinx is eenvoudig aan te passen aan een veranderende situatie. Zo blijft jouw FileLinx-omgeving altijd toegespitst op jouw situatie.

Bouw je eigen applicatie

Al onze applicaties worden ontwikkeld met ons eigen no-code platform. Wij nodigen je uit daar zelf ook applicaties in te developen, helemaal toegespitst op jouw wensen. Ingewikkeld is het niet, net als Lego klik je het aan elkaar. Niet voor niets wordt FileLinx ‘het Lego binnen het applicatielandschap’ genoemd.

Partnerverhaal Itris

Met onze partner Itris bundelen wij onze krachten. Benieuwd hoe wij woningcorporaties ondersteunden bij het stroomlijnen van hun proces?

Koppelingen

FileLinx koppelt met alles… echt alles! Hieronder zie je de systemen waarmee FileLinx een koppeling of ervaring heeft. Zit jouw systeem er niet bij? Geen probleem, onze ontwikkelaars maken voor fixed tarieven ook met jouw systeem een koppeling.

Implementatiepartners

Kennispartners

Financiële software

Overige software

microsoft-certified
Print

Ingewikkelde processen worden makkelijk

Hoe ambitieus je wensen op het gebied van Inkoop, Facturatie of CRM ook zijn, onze superslimme experts gaan graag de uitdaging voor je aan! Het resultaat: een oplossing die een ingewikkeld proces stroomlijnt én makkelijk in het gebruik is.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

FileLinx

Dutch Innovation Factory
Bleiswijkseweg 37F
2712 PB Zoetermeer
088 850 3700
info@filelinx.com

Copyright 2021 Filelinx all rights reserved.

Scroll naar top
Automatische factuurverwerking
Vul hieronder uw gegevens in en ontvang de brochure direct in uw inbox.