Vacatures

Sales consultant business software

Ga jij aan op commercieel succes en krijg je energie van het omzetten van leads naar concrete deals en verkoop je op inhoud? Lees dan snel verder!

Make it easy!

FileLinx is een softwarebedrijf dat groeiende is; met innovatieve no-code softwaretoepassingen opereren wij in een dynamische wereld waarin wij administratieve processen digitaliseren en robotiseren voor klanten. Wij zoeken het salestalent dat met deze groei wil meeliften. Ben jij het type sales dat inhoudelijk bedrijven wil adviseren om met ondersteuning van onze software efficiënter te gaan werken? Wij komen graag met jou in gesprek!

Wat ga je doen?

Je bent voor bestaande- en potentiële klanten het eerste aanspreekpunt. Je adviseert klanten op het gebied van factuurverwerking, inkoop en CRM. Dit met als doel de klant
digitaal te maken, efficiënter te laten werken, geestdodend werk te robotiseren en administratieve processen te automatiseren.
Je weet leads om te zetten naar concrete deals en zo nieuwe klanten aan te sluiten bij onze tevreden klantenbase. Je kan vraagstellingen van klanten omzetten naar concrete oplossingen die de klant verder helpen en werk uit handen nemen. Je gaat inhoudelijke vragen niet uit de weg en kan, na een gedegen inwerkperiode, jezelf goed staande houden in deze technische en innovatieve wereld.

Wat voor persoon zoeken wij?

Je bent een echte relatiebeheerder, maar new business genereren vind je ook leuk. Je vindt het leuk om bij een innovatief technologiebedrijf te werken en ziet mogelijkheden om klanten daarvan te laten profiteren. Je hebt een HBO werk- en denkniveau en ervaring in het verkopen van softwaretoepassingen is een pré. Daarnaast denk je in oplossingen, je bent een teamplayer zonder je eigen doelstellingen uit het oog te verliezen.

Over FileLinx

FileLinx werkt vanuit het bruisende, technische ICT-hart van Zuid-Holland, de Dutch Innovation Factory in Zoetermeer met zo’n 30 slimmeriken in zelfsturende teams. Ze hebben ieder hun
eigen discipline: productontwikkeling, advisering, implementatie en ondersteuning van klanten. Hard werken wordt beloond met een informele werksfeer, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en creativiteit. En we vinden het ook belangrijk dat de creatieve geesten voldoende geprikkeld worden met een goede dosis humor.

Dit bieden we je

  • Goed salaris
  • bijdrage in je pensioenvoorziening
  • leaseauto
  • laptop
  • telefoon
  • ruimte om jezelf te ontwikkelen, te groeien in je functie
  • prettige werkomgeving

Maar ook iedere vrijdag patat van Brammetje, een borrel en een aantal keer per jaar een leuk teamuitje.

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden? Stuur een e-mail naar vacature@filelinx.com. Wij plannen graag een afspraak in om elkaar beter te leren kennen.

Helpdesk

Werkdagen 9.00 – 17.00
Tel: +31 (0)88-850 3703
Klantportaal: https://klant.FileLinx365.com

Gebruik het Klantportaal voor vragen en verzoeken. Geen inlogcodes? Geef je contactpersonen door via https://www.filelinx.com/klantportaal. Dan sturen wij de gegevens aan je door.