Zoeken
Sluit dit zoekvak.

De Budgetpas

Automatiseer uitgaven, bespaar kosten en integreer naadloos met je ERP-systeem.

Waarom de Budgetpas?

Het registreren, declareren en beheren van bedrijfsuitgaven is tijdrovend en kost veel geld. Veel gehoorde frustraties, zoals het ontbreken van bonnen, tijdsdruk en te veel handmatige handelingen, zijn herkenbare obstakels. De Budgetpas is de innovatieve oplossing die bedrijfsuitgaven automatiseert en inzichtelijk maakt, zonder de gebruikelijke administratieve last.

De Budgetpas is een debitcard waarmee medewerkers die regelmatig producten of diensten inkopen kunnen betalen. Dit onder vooraf bepaalde voorwaarden en restricties.

De voordelen van de Budgetpas

 • Directe besparingen op het indienen, fiatteren en boeken van uitgaven en declaraties.
 • Voorkom handmatige fouten en versnel het proces.
 • Controleer en handhaaf uitgavenlimieten en beperkingen voor pashouders.
 • Werknemers, cliënten, verzorgers, partners, specialisten, of voor projecten kunnen eenvoudig mobiel indienen, fiatteren en bonnen toevoegen.
 • Geef pashouders inzicht en updates over hun uitgaven en declaraties.
 • Stel limieten en autorisaties per pas in naar je eigen behoeften.
 • Alle beheerfuncties in één systeem voor volledige controle over uitgaven en passen.
 • Direct gekoppeld aan de Nederlandse Bunqbank met wereldwijd de beste acceptatie.
Orderbevestigingen FileLinx

Budgetpas is overzichtelijk

 1. Een medewerker doet een aankoop.
 2. Betaling gebeurt met de Budgetpas.
 3. De bon of factuur wordt direct toegevoegd in de app, zonder op de cameraroll van de gebruiker te belanden.
 4. De afschrijving van de bank wordt automatisch ingeladen.
 5. Door de koppeling met het ERP-systeem weet de Budgetpas hoe de aankoop geboekt moet worden en van welk budget dit afgetrokken moet worden.
 6. Na goedkeuring wordt de aankoop geboekt in het ERP-systeem.

Er is geen interactie nodig van de financiële administratie om uitgaven te boeken. Beheer en inzicht worden weergegeven in een duidelijk dashboard voor zowel pashouders als de financiële administratie, alles in realtime bijgewerkt.

Wij integreren met verschillende ERP-systemen.

Budgetpas met low code platform

Met de Budgetpas autoatiseren we niet alleen het indienen en beheren van bedrijfsuitgaven, maar bieden we ook een low-code platform. Dit betekent dat we standaardoplossingen leveren, maar ook specifieke processen kunnen toevoegen zonder de noodzaak van kostbare maatwerktrajecten. Dit resulteert in snelle terugverdientijden, omdat onze oplossing het werk vereenvoudigt.

Voor wie is De Budgetpas interessant?

De Budgetpas is onder andere zeer geschikt voor: Zorginstellingen, transportbedrijven, retail, hospitality, overheid en technologiebedrijven en iedere andere organisatie waar veel creditcards in gebruik zijn, veel uitgaven eerst voorgeschoten moeten worden, veel bonnetjes en declaraties in omloop zijn en waar de administratieve last van dit proces echt een probleem is. 

De Budgetpas in de zorg

Denk bijvoorbeeld maar aan een zorginstellingen met cliënten in woongroepen waar toezichthouders verantwoordelijk worden gemaakt voor specifieke uitgaven van cliënten. Met instelbare limieten binnen de applicaties is het proces van aanvraag, goedkeuring tot boeking en betaling helemaal te automatiseren met de Budgetpas.

Integreer met

FileLinx is te koppelen aan de meeste ERP-applicaties. De koppeling met het ERP-systeem zorgt ervoor dat je geen dubbel werk hebt en de gebruikers tevreden blijven. Wij koppelen onder andere met onderstaande systemen. Op de pagina koppelingen staan alle koppelingspartners.

Download gratis e-book

Bij FileLinx transformeren wij administratieve processen met onze geavanceerde oplossingen, waaronder onze nieuwste innovatie: De Budgetpas. De Budgetpas onderscheidt zich door volledig geïntegreerd te zijn met een ERP-systeem in tegenstelling tot andere aanbieders. Bedrijven hebben met De Budgetpas een geïntegreerd en efficiënt bedrijfsuitgavenbeheer.

In dit e-book gaan we dieper in op de kenmerken en voordelen van De Budgetpas. 

Ebook Budgetpas folder

Bouw verder aan je proces

Het voordeel van de orderbevestigingsmodule is dat je feitelijk een standaardoplossing krijgt, die je in een handomdraai kunt aanpassen aan de processen die jouw organisatie uniek maken. Doordat onze applicatie modulair is gebouwd, kun je klein beginnen en in fases jouw proces verder optimaliseren.

Inkoop+

Koppel de orderbevestigingsmodule aan Inkoop+ en automatiseer het inkoopproces van aanvraag tot betaling. Zo heb je altijd zicht op de ontvangsten, de bestellingen en de uitgaven. 

Referenties

Ingewikkelde processen worden makkelijk

Hoe ambitieus je wensen op het gebied van Inkoop, Facturatie of CRM ook zijn, onze superslimme experts gaan graag de uitdaging voor je aan! Het resultaat: een oplossing die een ingewikkeld proces stroomlijnt én makkelijk in het gebruik is.