Zoeken
Sluit dit zoekvak.

CRM

FileLinx CRM+ maakt ingewikkelde processen simpel: je neemt altijd de juiste actie op het juiste moment. 

Waarom een module voor CRM?

Het gebeurt nog wel eens dat belangrijke bedrijfsinformatie verspreid is over diverse systemen. Of erger nog: je moet door dikke mappen bladeren of er is een collega die cruciale informatie in zijn hoofd meedraagt. Dat maakt processen niet alleen inefficiënt, het risico bestaat ook dat belangrijke acties niet worden genomen. Wat je nodig hebt is één systeem dat je overzicht geeft over al je databronnen. Zo heb je altijd grip op je CRM proces, minimaliseer je fouten en krijgen klanten de juiste behandeling.

De 9 voordelen

 • Ingewikkelde processen? CRM+ maakt het eenvoudig
 • Klanten krijgen de behandeling die ze verdienen
 • Directe kostenbesparing door strakker proces
 • Verbetering van samenwerking tussen afdelingen
 • CRM+ denkt met je mee: automatische alerts bij benodigde actie
 • Eliminatie losse pakketten en schaduw-IT
 • Nooit meer zoeken naar informatie
 • Geen dubbel werk
 • Automatisering en standaardisering van het proces

Geen extra systeem, maar één goede oplossing

Om je bestanden gestructureerd op te slaan is het noodzakelijk om deze te koppelen aan relaties of contactpersonen. Onze CRM business solution zorgt ervoor dat je relaties de aandacht krijgen die ze verdienen. Veelal worden zaken nu in verschillende systemen bijgehouden, waarbij de samenhang tussen deze gegevens ver te zoeken is en een gebrek aan overzicht ontstaat. In CRM+ kunnen acties worden geautomatiseerd in workflows, zodat het systeem vanzelf een herinnering stuurt als actie benodigd is.

FileLinx combineert het beste van 3 werelden

Hef al je losse systemen op en kies voor één oplossing die samenhang aanbrengt. Met CRM+ kan dat. Wij combineren het beste op het gebied van CRM, DMS en workflows.

CRM

Relatiebeheer
Partnermanagement
Communicatie
Marketing
Forecast
Offertes
Orders
Klantdossier
Projectmanagement
Service

DMS

Klantdossiers
Templates en merge
Drag and drop files en e-mails
Documenten beveiligen
Samenwerken aan documenten
Documenten en dossier delen
Altijd online
Archieffunctie
Voldoe aan AVG-wetgeving

Laptop_workflow

Workflow

Centrale dashboards
Overzicht van werk en acties
Actieknoppen en autorisaties
Processtandaardisatie gecustomized
Taken met Outlook koppeling
E-mailalert 
Chatfunctie
Tijdlijn (audittrail)

De oplossing voor ál je processen

FileLinx CRM+ is veel meer dan een standaard CRM. Klantbeheer is nog maar het begin! Verzin een proces en met onze low-code oplossing maken we het efficiënt en eenvoudig. Enkele mogelijke scenario’s:

 • Je maakt een offerte en CRM+ geeft aan inkoop door welke onderdelen moeten worden ingekocht. Komt de offerte boven een bepaald bedrag uit? Dan wordt die voor controle automatisch doorgestuurd naar de calculator.
 • CRM+ genereert een werkbon met een checklist. Wanneer deze wordt afgevinkt, ontstaat meteen een audittrail.
 • Welk team werkt het meest efficiënt en maakt de minste fouten? Door middel van de data in CRM+ stuur je medewerkers aan.
 • En die ingewikkelde workflow die je nooit hebt kunnen automatiseren? Wedden dat we die voor je kunnen stroomlijnen?!
Pijl crm

Zo werkt FileLinx CRM+

FileLinx CRM+ beschikt over verschillende functionaliteiten. Hieronder zie je per tab in verschillende video’s hoe het werkt.

Tijdens het The Future is Now event van Blue People IT heeft FileLinx een workshop gegeven. Tijdens deze workshop vertelt CEO van FileLinx, Paul van Wingerde, meer over hoe je jouw administratieve processen kunt automatiseren met de low-code software van FileLinx.

Heb je vraagstukken rondom factuurverwerking, inkoopprocessen, opslag van documenten, workflow en CRM? Bekijk deze opgenomen workshop en plan een demo met ons in.

Het voordeel van FileLinx CRM+ is dat je feitelijk een standaardoplossing krijgt, die je in een handomdraai kunt aanpassen aan de processen die jouw organisatie uniek maken. Doordat onze applicatie modulair is gebouwd, kun je klein beginnen en in fases jouw proces verder optimaliseren.

Koppel CRM+ aan Inkoop+ en automatiseer het inkoopproces van aanvraag tot betaling. Zo heb je altijd zicht op de ontvangsten, de bestellingen en de uitgaven. 

Bekijk Inkoop+

Maak processen nog slimmer met FileLinx Factuur+

Om je processen verder te optimaliseren koppel je FileLinx CRM+ aan onze oplossing Factuur+. Dit digitale hulpje stroomlijnt het inlezen, herkennen, indexeren, controleren, fiatteren, archiveren en verwerken van facturen in het financiële systeem.

Bekijk het hele factuurproces

Alle factuurgegevens, maar ook de gegevens over de afhandeling, blijven beschikbaar voor rapportage en analyse. Een module voor automatische matching van facturen maakt jouw proces compleet!

Referenties

Ingewikkelde processen worden makkelijk

Hoe ambitieus je wensen op het gebied van Inkoop, Facturatie of CRM ook zijn, onze superslimme experts gaan graag de uitdaging voor je aan! Het resultaat: een oplossing die een ingewikkeld proces stroomlijnt én makkelijk in het gebruik is.