Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Key2Financiën koppeling

Het beste systeem om inkoopfacturen automatisch te  verwerken met Key2Financiën

Factuurverwerking met Key2Financiën

Gemeenten hebben op dit moment veel uitdagingen die ook het inkoopproces raken. Denk alleen al aan de budgetten die onder druk staan en de rechtmatigheidscontroles. Doordat wij factuurverwerking automatiseren en inkoopprocessen stroomlijnen, kunnen gemeenten zich op hun primaire proces richten.

Koppeling met Key2Financiën van Centric

FileLinx is niet alleen marktleider in het verwerken van inkoopfacturen bij ziekenhuizen en woningcorporaties, maar we bedienen ook tientallen gemeenten met het stroomlijnen van het inkoopproces.

Om een goede oplossing te kunnen bieden aan gemeenten is een integratie met het backofficesysteem essentieel. Daarom hebben wij een koppeling met Key2Financiën van Centric.

Key2Financiën koppeling

Begin klein en groei verder

De verwerking van inkoopfacturen kan slimmer en efficiënter. Digitalisering en automatisering maken het mogelijk. Op die manier wordt de factuur binnen een bepaalde tijd afgewerkt en de voortgang bewaakt. Bovendien voorkom je zo fouten en dubbel uitgevoerde handelingen en heb je blije leveranciers die de facturen op tijd betaald krijgen.

Natuurlijk begint het inkoopproces niet bij de ontvangst van een factuur. Om echt zicht te krijgen op de uitgaven moet je het inkoopproces terugbrengen tot een serie simpele stappen die voorafgaan aan de factuur. Door die te stroomlijnen en te automatiseren bespaar je een hoop tijd en geld.

FileLinx Inkoop+ is de tool die je daarbij helpt. Een oplossing waarmee je processen stroomlijnt, je kosten helder in beeld krijgt en jouw organisatie efficiënt kan werken. FileLinx maakt jouw professionele leven makkelijker.

Onze oplossingen zijn modulair opgebouwd. Je kunt klein beginnen en in fases jouw inkoopproces verder optimaliseren. Zo is het toevoegen van de prestatieverklaringen een mooie toevoeging aan onze inkoopoplossing. Maar ook budgetbeheer is een van onze modules.

Factuurverwerking + Key2Financiën: dit zijn de voordelen

Onze oplossing is eenvoudig te koppelen met Key2Financiën. Het voordeel van zo’n integratie: Key2Financiën blijft je vertrouwde hoofdsysteem, en daarnaast biedt onze gespecialiseerde oplossing het beste op factuurverwerkingsgebied. Dat levert tal van voordelen op:

"Omoda werkt met ERP-systeem AFAS Profit en met een as400-systeem. Het was belangrijk dat de software hiermee kon koppelen. FileLinx zorgt met automatische matching ervoor dat we tijd overhouden."

Meer weten of een online demo?

Brochure Factuur+

Brochure Inkoop+