Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Document Management Systeem

Krijg weer controle over alle documenten en e-mails.

Een fout is zo gemaakt!

Gebruiken alle medewerkers één opslagsysteem om documenten in op te slaan? Of staan documenten op de netwerkschijf, in de e-mail, Sharepoint, Teams en/of andere (online) opslagdiensten?

Op deze manier staat één document op verschillende plekken opgeslagen, zonder structuur. Welke versie van het document of e-mail is nu de juiste? Mag de informatie in het document of e-mail wel gedeeld worden of bewaard blijven?

Hoe blijf je als organisatie in controle over de eigen documenten en e-mails? Denk aan versiebeheer, beveiliging van privacygevoelige informatie of intellectueel eigendom. De angst voor imagoschade en claims is een reële bedreiging geworden voor veel organisaties sinds de huidige AVG-wetgeving. Een goed werkend document management systeem is de oplossing!

Voordelen DMS software

  • Efficiëntie en productiviteit
  • Veilige gegevensopslag
  • Samenwerking en delen van informatie
  • Zoekfunctionaliteit
  • Compliance en regelgeving
  • Langdurige opslag en digitaal archief
  • Vermindering van papiergebruik
Pijl legoblokje

Zoeken en vinden kost organisaties handenvol geld

Documentbeheer is niet uniek, wat FileLinx DMS software uniek maakt is dat wij ons richten op de bedrijfsprocessen rondom documentbeheer. Hoe bereikt een document de organisatie of hoe creëer je zelf documenten in de huisstijl? Welke stappen moet een document doorlopen. Moet het document gefiatteerd verstuurd of verwerkt worden in een andere applicatie? Deze processen zijn te modelleren in onze software.

Als de processen duidelijk zijn, zijn documenten gemakkelijk terug te vinden en is de laatste versie voor iedere gebruiker beschikbaar.

Ontdek een gestroomlijnde aanpak voor document beheer

Zonder document beheer

zonder document management systeem

Met document beheer

FileLinx koppelt met meer dan 70 leveranciers

Ruim 20 jaar ervaring

Door onze jarenlange ervaring bij bedrijven, ziekenhuizen, zorginstellingen, woningcorporaties en overheden hebben wij een document management systeem ontwikkeld dat past bij de behoeften. Het zorgt ervoor dat er blijvend grip is op de documentstromen binnen de organisatie.

Wij leveren snel en betrouwbaar resultaat en beperken het projectrisico tot een minimum. Na een kennismakingssessie om de behoeften te begrijpen demonstreren wij via een proof of concept (POC) hoe we het proces kunnen modelleren in onze software. 

FileLinx is de oplossing voor inkoopfacturen orderbevestigingen contracten pakbonnen checklisten offertes orders verkoopfacturen werkbonnen handleidingen kwaliteitsdocumenten recepten rapporten

Integreer met

Het Document Management Systeem van FileLinx kun je koppelen aan een ERP-applicatie. De koppeling met het ERP-systeem zorgt ervoor dat je geen dubbel werk hebt en de gebruikers tevreden blijven. Wij koppelen onder andere met onderstaande systemen. Op de pagina koppelingen staan alle koppelingspartners.

Office 365 koppeling

Maak een vrijblijvende afspraak om te ontdekken hoe wij jouw organisatie kunnen helpen.

Begin klein en groei mee

De DMS FileServer is gemaakt in het low-code FileLinx platform. Aanpassingen en nieuwe processen invoeren zijn in een handomdraai toe te voegen.

Maak processen nog slimmer met FileLinx Factuur+

Om je processen verder te optimaliseren koppel je FileLinx DMS+ aan onze oplossing Factuur+. Dit digitale hulpje stroomlijnt het inlezen, herkennen, indexeren, controleren, fiatteren, archiveren en verwerken van facturen in het financiële systeem.

Bekijk het hele factuurproces

Alle factuurgegevens, maar ook de gegevens over de afhandeling, blijven beschikbaar voor rapportage en analyse. Een module voor automatische matching van facturen maakt jouw proces compleet!

Referenties

Ingewikkelde processen worden makkelijk

Hoe ambitieus je wensen op het gebied van Inkoop, Facturatie of CRM ook zijn, onze superslimme experts gaan graag de uitdaging voor je aan! Het resultaat: een oplossing die een ingewikkeld proces stroomlijnt én makkelijk in het gebruik is.