FileLinx is gecertificeerd voor ISO 9001, ISO/IEC 27001 en NEN 7510.

Advies aan de 125 gemeenten met een begrotingstekort

Een mijlpaal voor gegevensbeveiliging, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Wij hebben onlangs niet  één, niet twee, maar drie belangrijke her-certificeringen behaald: ISO 27001:2017, NEN 7510 en ISO 9001:2015.  Dit is het vierde jaar op rij dat we deze ISO certificaten mogen ontvangen.

Omdat wij werken met veel data is het van belang om er alles aan te doen op het gebied van gegevensbeveiliging, kwaliteitsmanagement en de bescherming van vertrouwelijke informatie. Daarnaast profiteren onze klanten van de voordelen op het gebied van informatiebeveiliging.

ISO 27001:2017: Een internationale standaard voor informatiebeveiliging

Met het behalen van de ISO 27001:2017-certificering hebben wij aangetoond te voldoen aan de strenge normen voor gegevensbeveiliging en bescherming van vertrouwelijke informatie. Met deze ISO certificering waarborgt FileLinx de integriteit, vertrouwelijkheid en beschikbaarheid van informatie, waardoor klanten met een gerust hart hun gegevens kunnen toevertrouwen aan FileLinx.

NEN 7510-1:2017+A1:2020-: informatiebeveiliging in de zorgsector

De NEN 7510-certificering is specifiek gericht op de zorgsector en heeft betrekking op informatiebeveiliging in de gezondheidszorg. Het is gebaseerd op de ISO 27001-norm, maar bevat aanvullende eisen die specifiek relevant zijn voor de zorgsector. Met de NEN 7510-certificering toont FileLinx aan dat het voldoet aan de vereiste veiligheidsmaatregelen voor het verwerken van gevoelige en vertrouwelijke patiëntgegevens.

ISO 9001:2015: Kwaliteitsmanagement in de kern

De ISO 9001:2015-certificering is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement. FileLinx heeft aangetoond te voldoen aan de vereisten voor het leveren van consistente, hoogwaardige producten en diensten die voldoen aan de verwachtingen van klanten. Door deze certificering kunnen klanten erop vertrouwen dat FileLinx een systematische aanpak hanteert voor het continu verbeteren van haar processen en het leveren van uitstekende diensten. Met de ISO 9001:2015-certificering legt FileLinx de nadruk op klanttevredenheid en blijvende verbetering.

Wat merkt onze klant?

Geïntegreerde benadering van kwaliteit en veiligheid
Met de ISO 27001:2017, NEN 7510 en ISO 9001:2015-certificeringen demonstreert FileLinx haar toewijding aan zowel gegevensbeveiliging als kwaliteitsmanagement. Klanten profiteren van een geïntegreerde benadering, waarbij zowel de veiligheid van gegevens als de kwaliteit van de dienstverlening op het hoogste niveau worden gewaarborgd

Verhoogd vertrouwen en gemoedsrust
Klanten kunnen vertrouwen op de expertise en betrouwbaarheid van FileLinx, wetende dat het bedrijf voldoet aan internationale normen voor gegevensbeveiliging, informatiebescherming en kwaliteitsmanagement. Dit verhoogt het vertrouwen en de gemoedsrust van klanten bij het toevertrouwen van hun gegevens en documentbeheer aan FileLinx. Met de behaalde certificeringen biedt FileLinx klanten een gevoel van zekerheid en de gemoedsrust dat hun waardevolle informatie in veilige handen is.

Continu verbeteren van diensten
De ISO 9001:2015-certificering benadrukt de inzet van FileLinx voor het continu verbeteren van haar diensten. Klanten kunnen profiteren van een organisatie die voortdurend streeft naar excellentie, processen optimaliseert en voldoet aan de veranderende behoeften en verwachtingen van klanten. Met FileLinx als partner kunnen klanten ervan uitgaan dat ze toegang hebben tot de nieuwste technologieën en dat hun behoeften centraal staan.

Veelgestelde vragen

De ISO 27001:2017-certificering toont aan dat FileLinx voldoet aan internationale normen voor gegevensbeveiliging. Dit betekent dat de bedrijfsgegevens veilig worden beheerd en beschermd bij FileLinx.

Met de NEN 7510-certificering kun je erop vertrouwen dat FileLinx voldoet aan de strikte eisen voor gegevensbeveiliging in de zorgsector. Dit betekent dat de vertrouwelijke patiëntgegevens veilig worden beheerd en beschermd.

De ISO 9001:2015-certificering waarborgt dat FileLinx een systematische aanpak hanteert voor het leveren van hoogwaardige producten en diensten die voldoen aan uw verwachtingen. FileLinx streeft voortdurend naar verbetering om de klant de best mogelijke ervaring te bieden.

Ja, met de behaalde ISO certificeringen, waaronder ISO 27001:2017 en NEN 7510, kun je erop vertrouwen dat je gegevens veilig worden beheerd en beschermd bij FileLinx.

FileLinx integreert gegevensbeveiliging, kwaliteitsmanagement en betrouwbare dienstverlening in haar aanpak. Dit stelt klanten in staat te profiteren van een alomvattende ervaring waarin veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid centraal staan.

Helpdesk

Werkdagen 9.00 – 17.00
Tel: +31 (0)88-850 3703
Klantportaal: https://klant.FileLinx365.com

Gebruik het Klantportaal voor vragen en verzoeken. Geen inlogcodes? Geef je contactpersonen door via https://www.filelinx.com/klantportaal. Dan sturen wij de gegevens aan je door.