Zoek
Sluit dit zoekvak.

Exact koppeling

Het beste systeem om inkoopfacturen automatisch te  verwerken met Exact

Koppelingspartner met Exact

Van het geautomatiseerd verwerken van inkoopfacturen in Exact tot het gehele Exact purchase-to-pay proces, om dit goed te organiseren in Exact Online of Exact Globe, moet je bij FileLinx zijn.

Ruim 15 jaar geleden werden de eerste klanten door FileLinx aangesloten op Exact Globe om zo tijd en geld te besparen in het boeken van de inkoopfacturen. Inmiddels is er veel gebeurd en zijn wij de partij die je samen met Exact kan helpen om je inkoopprocessen te stroomlijnen en automatiseren.

Exact-partner nodig?

FileLinx is niet alleen marktleider in het verwerken van inkoopfacturen bij ziekenhuizen en woningcorporaties, maar ook het MKB maakt veelvuldig gebruik van onze innovatieve softwareoplossingen.

Wij integreren perfect in de softwareoplossingen van Exact en inmiddels zijn onze Exact koppelingen de betrouwbaarste uit de markt.

Heb je nog geen Exact-partner, dan kunnen wij je van dienst zijn samen met Blue People en trekken we samen op.

Exact koppeling

Voor wie is deze factuurverwerkingsoftware?

In de loop der jaren is ons klantenbestand naar honderden profit en non-profit organisaties gegroeid die wij koppelen met Exact. Geen dubbel werk meer voor deze bedrijven.

FileLinx werkt voor klanten uit de volgende branches:

  • Transport en logistiek
  • Bouw
  • ICT
  • Gemeenten
  • Media
  • Maakindustrie
  • Zakelijke dienstverleners
  • Landelijke overheden
  • Retail

Het begin is er...groei verder!

De verwerking van inkoopfacturen kan slimmer en efficiënter. Digitalisering en automatisering maken het mogelijk. Op die manier wordt de factuur binnen een bepaalde tijd afgewerkt en de voortgang bewaakt. Bovendien voorkom je zo fouten en dubbel  uitgevoerde handelingen en heb je blije leveranciers die de facturen op tijd betaald krijgen.

Natuurlijk begint het inkoopproces niet bij de ontvangst van een factuur. Om echt zicht te krijgen op de uitgaven moet je het inkoopproces terugbrengen tot een serie simpele stappen die voorafgaan aan de factuur. Door die te stroomlijnen en te automatiseren bespaar je een hoop tijd en geld.

FileLinx Inkoop+ is de tool die je daarbij helpt. Een oplossing waarmee je processen stroomlijnt, je kosten helder in beeld krijgt en jouw organisatie efficiënt kan werken. FileLinx maakt jouw professionele leven makkelijker.

Onze oplossingen zijn modulair opgebouwd. Je kunt klein beginnen en in fases jouw inkoopproces verder optimaliseren. Naast Factuurverwerking kun je aan de volgende uitbreidingen denken:

"Omoda werkt met ERP-systeem AFAS Profit en met een as400-systeem. Het was belangrijk dat de software hiermee kon koppelen. FileLinx zorgt met automatische matching ervoor dat we tijd overhouden."

Factuurverwerking + Exact: dit zijn de voordelen

Onze oplossing is eenvoudig te koppelen met Exact. Het voordeel van zo’n integratie: Exact blijft je vertrouwde hoofdsysteem, en daarnaast biedt onze gespecialiseerde oplossing het beste op factuurverwerkingsgebied. Dat levert tal van voordelen op:

Meer weten of een online demo?

Brochure Factuur+

Brochure Inkoop+

Helpdesk

Werkdagen 9.00 – 17.00
Tel: +31 (0)88-850 3703
Klantportaal: https://klant.FileLinx365.com

Gebruik het Klantportaal voor vragen en verzoeken. Geen inlogcodes? Geef je contactpersonen door via https://www.filelinx.com/klantportaal. Dan sturen wij de gegevens aan je door.