AFAS koppeling

Het beste systeem om inkoopfacturen automatisch te  verwerken met AFAS

Koppelingspartner met AFAS

Wil je het beste systeem om je inkoopfacturen geautomatiseerd te verwerken in AFAS? Zoek dan niet verder.

FileLinx is niet alleen marktleider in digitale factuurverwerking bij ziekenhuizen en woningcorporaties, maar ook het MKB maakt veelvuldig gebruik van onze innovatieve facturatie software.

Een betrouwbare AFAS koppeling is één van de belangrijkste factoren voor een goede oplossing. De samenwerking tussen AFAS en FileLinx gaat al jaren terug. Op die manier sluit het verwerken van inkoopfacturen goed aan op je proces, en dat alles geautomatiseerd!

Voor wie is deze factuurverwerkingsoftware?

Inmiddels ondersteunen wij gezamenlijk honderden profit en non-profit organisaties met het automatiseren en robotiseren van het inkoopproces. Van het boeken van facturen tot het gehele purchase-to-pay proces moet je bij FileLinx en AFAS zijn.

FileLinx werkt voor klanten uit de volgende branches:

  • Ziekenhuizen
  • Zorginstellingen
  • Onderwijs
  • Transport en logistiek
  • ICT
  • Media
  • Retail
  • Zakelijke dienstverleners
  • Landelijke overheden
Afas koppeling

De kracht van geautomtiseerde AFAS factuurverwerking

De verwerking van inkoopfacturen kan slimmer en efficiënter. Digitalisering en automatisering maken het mogelijk. Op die manier wordt de factuur binnen een bepaalde tijd afgewerkt en de voortgang bewaakt. Bovendien voorkom je zo fouten en dubbel uitgevoerde handelingen en heb je blije leveranciers die de facturen op tijd betaald krijgen.

Natuurlijk begint het inkoopproces niet bij de ontvangst van een factuur. Om echt zicht te krijgen op de uitgaven moet je het inkoopproces terugbrengen tot een serie simpele stappen die voorafgaan aan de factuur. Door die te stroomlijnen en te automatiseren bespaar je een hoop tijd en geld.

 

FileLinx Inkoop+ is de tool die je daarbij helpt. Een oplossing waarmee je processen stroomlijnt, je kosten helder in beeld krijgt en jouw organisatie efficiënt kan werken. FileLinx maakt jouw professionele leven makkelijker.

Begin klein en groei mee...

Onze oplossingen zijn modulair opgebouwd. Je kunt klein beginnen en in fases jouw inkoopproces verder optimaliseren. Aan welke uitbreidingen naast Factuurverwerking kun je zoal denken?

"Omoda werkt met ERP-systeem AFAS Profit en met een as400-systeem. Het was belangrijk dat de software hiermee kon koppelen. FileLinx zorgt met automatische matching ervoor dat we tijd overhouden."

Factuurverwerking + AFAS: dit zijn de voordelen

Meer weten of een online demo?

Brochure Factuur+

Brochure Inkoop+

Helpdesk

Werkdagen 9.00 – 17.00
Tel: +31 (0)88-850 3703
Klantportaal: https://klant.FileLinx365.com

Gebruik het Klantportaal voor vragen en verzoeken. Geen inlogcodes? Geef je contactpersonen door via https://www.filelinx.com/klantportaal. Dan sturen wij de gegevens aan je door.