Ontdek touchless factuurverwerking met FileLinx en AFAS

Advies aan de 125 gemeenten met een begrotingstekort

Touchless factuurverwerking zonder menselijke tussenkomst is mogelijk met FileLinx en AFAS.

Geen zorgen meer over de verwerking van inkoopfacturen. FileLinx heeft twee modules ontwikkeld om touchless verwerking mogelijk te maken: de 3-way matching module en de orderbevestigingen module.

Automatische 3-way matching zonder menselijke tussenkomst

Dankzij de 3-way matching module kan je inkoopfacturen automatisch laten matchen met de order- en ontvangstregels uit AFAS. Zelfs als er kleine afwijkingen in de factuur zitten, kan de factuur automatisch verwerkt worden. In het geval van grote afwijkingen bieden wij diverse tools aan de crediteurenadministratie om het juiste proces via een workflow aan te roepen, zodat de mismatch kan worden opgelost. Hierdoor wordt de factuur altijd tijdig betaald en kan het inkoopproces worden verbeterd

Optimale bewaking van voorraden

FileLinx haalt de verwachte leverdatum automatisch uit het orderbevestigingsdocument door het via OCR en algoritmes te herkennen. Als de afleverdatum afwijkt, kan dit via een workflow kenbaar worden gemaakt aan de afdeling inkoop. Hierdoor worden de voorraden optimaal bewaakt en blijft de artikelendatabase up-to-date.

Laptop_workflow

Verbetering van het inkoopproces

Dankzij de orderbevestigingen module van FileLinx kan eventuele fouten bij het inleggen van inkooporders worden aangepakt en kunnen leveranciers worden aangesproken op de kwaliteit van hun facturen. Bovendien kan de afdeling inkoop eerder in het proces beoordelen en aanpassingen doorvoeren, waardoor bij de ontvangst van de factuur de match er wel zal zijn.

 

Management dashboard voor continue verbetering

Via het management dashboard kan een analyse worden gemaakt van leveranciers waar het goed gaat en leveranciers die aandacht nodig hebben, zodat het een continu proces blijft die leidt tot verbetering van het inkoopproces.

Vertrouw op een betrouwbare partner

Met ruim 20 ziekenhuizen en diverse andere zorginstellingen als klant, hebben wij ons inmiddels bewezen als een betrouwbare partner op het gebied van touchless factuurverwerking. 

Laat je zorgen over verwerking van inkoopfacturen los en vertrouw op FileLinx.

Helpdesk

Werkdagen 9.00 – 17.00
Tel: +31 (0)88-850 3703
Klantportaal: https://klant.FileLinx365.com

Gebruik het Klantportaal voor vragen en verzoeken. Geen inlogcodes? Geef je contactpersonen door via https://www.filelinx.com/klantportaal. Dan sturen wij de gegevens aan je door.