Zoek
Sluit dit zoekvak.

Workday koppeling

Het beste systeem om inkoopfacturen automatisch te  verwerken met Workday

Factuurverwerking met Workday

Zoek niet verder: FileLinx is het beste systeem om je inkoopfacturen geautomatiseerd te verwerken in Workday.

FileLinx is niet alleen marktleider in het verwerken van inkoopfacturen bij ziekenhuizen en woningcorporaties, maar ook het MKB maakt veelvuldig gebruik van onze innovatieve softwareoplossingen.

FileLinx heeft een goede integratie met Workday, waardoor we geautomatiseerd je inkoopfacturen kunnen verwerken in je basissysteem. Dat zal je veel tijd en geld besparen. Samen met Workday bieden we een cloud-oplossing aan die aan alle eisen en wensen voldoet die je van moderne software mag verwachten.

Voor wie is deze factuurverwerkingsoftware?

Inmiddels ondersteunen wij gezamenlijk een aantal grote organisaties met het automatiseren en robotiseren van het inkoopproces. Van het boeken van facturen tot het gehele purchase-to-pay proces moet je bij FileLinx en Workday zijn.

Samen werken we voor klanten uit de volgende branches:

  • Zakelijke dienstverlening
  • Financiële sector
  • ICT
  • Media
  • Maakindustrie
  • Zakelijke dienstverleners
  • Retail
workday koppeling

Het begin is gemaakt

De verwerking van inkoopfacturen kan slimmer en efficiënter. Digitalisering en automatisering maken het mogelijk. Op die manier wordt de factuur binnen een bepaalde tijd afgewerkt en de voortgang bewaakt. Bovendien voorkom je zo fouten en dubbel uitgevoerde handelingen en heb je blije leveranciers die de facturen op tijd betaald krijgen.

Natuurlijk begint het inkoopproces niet bij de ontvangst van een factuur. Om echt zicht te krijgen op de uitgaven moet je het inkoopproces terugbrengen tot een serie simpele stappen die voorafgaan aan de factuur. Door die te stroomlijnen en te automatiseren bespaar je een hoop tijd en geld.

FileLinx Inkoop+ is de tool die je daarbij helpt. Een oplossing waarmee je processen stroomlijnt, je kosten helder in beeld krijgt en jouw organisatie efficiënt kan werken. FileLinx maakt jouw professionele leven makkelijker.

Onze oplossingen zijn modulair opgebouwd. Je kunt klein beginnen en in fases jouw inkoopproces verder optimaliseren. Aan welke uitbreidingen kun je zoal denken?

"Omoda werkt met ERP-systeem AFAS Profit en met een as400-systeem. Het was belangrijk dat de software hiermee kon koppelen. FileLinx zorgt met automatische matching ervoor dat we tijd overhouden."

Factuurverwerking + Workday: dit zijn de voordelen

Meer weten of een online demo?

Brochure Factuur+

Brochure Inkoop+

Helpdesk

Werkdagen 9.00 – 17.00
Tel: +31 (0)88-850 3703
Klantportaal: https://klant.FileLinx365.com

Gebruik het Klantportaal voor vragen en verzoeken. Geen inlogcodes? Geef je contactpersonen door via https://www.filelinx.com/klantportaal. Dan sturen wij de gegevens aan je door.