Zoek
Sluit dit zoekvak.

ERP koppelingen

Wij bundelen onze krachten met de beste oplossingen in het veld.

Wij koppelen met alles... echt alles!

Met ons low-code software platform kun je administratieve processen digitaliseren en automatiseren, en documenten automatisch verwerken.

FileLinx fungeert als een proces- en workflowapplicatie waarmee je een CRM-systeem, inkoopsysteem of documentverwerkingssysteem kunt koppelen aan een ERP-applicatie. Hierdoor vermindert het menselijk handelen, de kans op fouten en bespaar je kosten. De koppeling met het ERP-systeem zorgt ervoor dat je geen dubbel werk hebt en de gebruikers tevreden blijven. Op deze pagina vind je een overzicht van al onze koppelingen.

ERP koppelingen

Microsoft integraties

Overige ERP-koppelingen

Jouw systeem hier ook bij? Geen probleem, onze ontwikkelaars maken voor fixed tarieven ook met jouw systeem een koppeling.

Implementatiepartners

Veenman logo

Processen digitaliseren voor eindklanten? Wij zijn je partner!

Ben je een IT-bedrijf dat een eigen ERP of financiële softwareoplossing in de markt zet en als toevoeging daarop bepaalde processen voor je klanten wilt digitaliseren, automatiseren of robotiseren? Denk aan het automatisch verwerken van facturen, inkoopprocessen of CRM-oplossingen met een volledige integratie door middel van een managed koppeling tussen de beide softwareoplossingen.

Of wellicht geldt de volgende situatie voor jouw organisatie: je bent een (IT) consultancybedrijf, wellicht met eigen citizen developers, en wilt met specifieke markt- of point solution-kennis organisaties helpen met het digitaliseren, automatiseren en robotiseren van de bedrijfsprocessen. Het implementeren van een softwareplatform is de oplossing die je kiest.

Word jij onze technologie- of implementatiepartner?

Herken je jezelf in een van deze voorbeelden, dan is het wellicht interessant om met ons samen te werken als technologie- of implementatiepartner. De voordelen zijn zonneklaar:

  • Met het low-code software platform van FileLinx ontwikkel je razendsnel bedrijfstoepassingen.
  • Jouw eindklanten maken gebruik van een slimme oplossing gebaseerd op bewezen technologie.
  • Je koppelt via ons platform simpel met ERP/financiële software.
  • Onze jarenlange ervaring, kennis en reeds bestaande modellen op het gebied van factuurverwerking, inkoop en CRM staan tot jouw beschikking.

Door de krachten te bundelen zorgen wij samen met jou voor de beste oplossing voor de eindklant. Word je hier enthousiast van? Lees dan snel verder.

Ingewikkelde processen worden makkelijk

Hoe ambitieus je wensen op het gebied van Inkoop, Facturatie of CRM ook zijn, onze superslimme experts gaan graag de uitdaging voor je aan! Het resultaat: een oplossing die een ingewikkeld proces stroomlijnt én makkelijk in het gebruik is.

Helpdesk

Werkdagen 9.00 – 17.00
Tel: +31 (0)88-850 3703
Klantportaal: https://klant.FileLinx365.com

Gebruik het Klantportaal voor vragen en verzoeken. Geen inlogcodes? Geef je contactpersonen door via https://www.filelinx.com/klantportaal. Dan sturen wij de gegevens aan je door.