Peppol access point

Advies aan de 125 gemeenten met een begrotingstekort

Per 18 april 2019 zijn alle aanbestedingsplichtige organisaties in Nederland verplicht om e-facturen te kunnen ontvangen en verwerken. FileLinx maakt vanaf 1 januari 2019 gebruik van IT partner Tickstar als middel om Peppol facturen voor de klant te verzorgen. 

Via het Peppol access point halen we eenvoudig en veilig e-facturen (xml) op van de reeds 150.000 aangesloten leveranciers. 100% digitaal en veilig door gebruik van het Peppol netwerk. Hiermee kunnen we onder andere ook alle formaten verwerken zoals UBL, XML, PDF, etc.

Tegen een geringe vergoeding kan bij FileLinx direct een aansluiting afgenomen worden voor het PEPPOL netwerk via Tickstar. Wij zorgen dan ook voor het support. Het voordeel van deze aansluiting is dat DigiData van FileLinx voor nu en de toekomst de centrale verwerkingsapplicatie is voor alle inkomende factuurstromen.

Tickstar logo

PEPPOL is de afkorting van ‘Pan-European Public Procurement On-Line’. Het biedt overheden en bedrijven de kans om (in Nederland of internationaal) e-facturen uit te wisselen via een speciaal beveiligd netwerk. Als de administratie van zowel de verzender als de ontvanger geregistreerd is op het netwerk, wordt de elektronische factuur (xml) direct naar ‘het systeem’ van de ontvanger gestuurd.

Bedrijven die aan de Rijksoverheid factureren, maken vaak al gebruik van het PEPPOL platform. De verplichting geldt voor alle Europese lidstaten van de EU. Het netwerk is dan ook groeiende.

Met DigiData e-facturen ontvangen
Met DigiData van FileLinx is het nu mogelijk om e-facturen te ontvangen via het beveiligde Europese 
e-facturatienetwerk PEPPOL. Er hoeft niets veranderd te worden aan de eigen huidige systemen. Uw organisatie wordt door ons aangemeld bij Tickstar en maakt gebruik van ons gecertificeerde Acces Point. De ontvangen facturen komen automatisch in DigiData terecht voor verwerking.

Helpdesk

Werkdagen 9.00 – 17.00
Tel: +31 (0)88-850 3703
Klantportaal: https://klant.FileLinx365.com

Gebruik het Klantportaal voor vragen en verzoeken. Geen inlogcodes? Geef je contactpersonen door via https://www.filelinx.com/klantportaal. Dan sturen wij de gegevens aan je door.