Zoek
Sluit dit zoekvak.

Microsoft Business Central koppeling

Het beste systeem om inkoopfacturen automatisch te  verwerken met Business Central

Koppelingspartner met Business Central

Zoek je de beste oplossing om geautomatiseerd je inkoopfacturen te verwerken in Microsoft Business Central? Zoek dan niet verder en kies voor de geïntegreerde oplossing van FileLinx.

Al jaren bedienen wij samen met Microsoft talloze organisaties in het verwerken van inkoopfacturen in Microsoft Navision en AX. Inmiddels stappen veel van deze klanten over op Microsoft Business Central.

Van het geautomatiseerd verwerken van inkoopfacturen in Business Central tot het gehele purchase-to-pay proces, om dit goed te organiseren is FileLinx de partij.

Voor wie is deze factuurverwerkingsoftware?

Zo’n 15 jaar geleden werden de eerste klanten door FileLinx aangesloten op Navision en AX, met als doel tijd en geld te besparen in het boeken van de inkoopfacturen. Inmiddels is er veel gebeurd en zijn wij de partij die je samen met Microsoft kan helpen om over te stappen naar Business Central en je inkoopprocessen te stroomlijnen en automatiseren.

FileLinx is niet alleen marktleider in het verwerken van inkoopfacturen bij ziekenhuizen en woningcorporaties, maar ook het MKB maakt veelvuldig gebruik van onze innovatieve softwareoplossingen.

 

Microsoft Business Central koppeling​

De kracht van geautomatiseerde factuurverwerking

Door de jaren heen is ons klantenbestand naar honderden profit en non-profit organisaties gegroeid die wij koppelen met Microsoft. Geen dubbel werk meer voor deze bedrijven.

FileLinx werkt voor klanten uit de volgende branches:

 • Ziekenhuizen
 • Transport en logistiek
 • Bouw
 • ICT
 • Zorginstellingen
 • Woningcorporaties
 • Gemeenten
 • Media
 • Maakindustrie
 • Zakelijke dienstverleners
 • Landelijke overheden
 • Retail

Dit is nog maar het begin...

De verwerking van inkoopfacturen kan slimmer en efficiënter. Digitalisering en automatisering maken het mogelijk. Op die manier wordt de factuur binnen een bepaalde tijd afgewerkt en de voortgang bewaakt. Bovendien voorkom je zo fouten en dubbel uitgevoerde handelingen en heb je blije leveranciers die de facturen op tijd betaald krijgen.

Natuurlijk begint het inkoopproces niet bij de ontvangst van een factuur. Om echt zicht te krijgen op de uitgaven moet je het inkoopproces terugbrengen tot een serie simpele stappen die voorafgaan aan de factuur. Door die te stroomlijnen en te automatiseren bespaar je een hoop tijd en geld.

FileLinx Inkoop+ is de tool die je daarbij helpt. Een oplossing waarmee je processen stroomlijnt, je kosten helder in beeld krijgt en jouw organisatie efficiënt kan werken. FileLinx maakt jouw professionele leven makkelijker.

Onze oplossingen zijn modulair opgebouwd. Je kunt klein beginnen en in fases jouw inkoopproces verder optimaliseren. Aan welke uitbreidingen kun je zoal denken?

"Omoda werkt met ERP-systeem AFAS Profit en met een as400-systeem. Het was belangrijk dat de software hiermee kon koppelen. FileLinx zorgt met automatische matching ervoor dat we tijd overhouden."

Factuurverwerking + Microsoft Business Central: dit zijn de voordelen

Meer weten of een online demo?

Brochure Factuur+

Brochure Inkoop+

Helpdesk

Werkdagen 9.00 – 17.00
Tel: +31 (0)88-850 3703
Klantportaal: https://klant.FileLinx365.com

Gebruik het Klantportaal voor vragen en verzoeken. Geen inlogcodes? Geef je contactpersonen door via https://www.filelinx.com/klantportaal. Dan sturen wij de gegevens aan je door.