Zoek
Sluit dit zoekvak.
Microsoft tenzij… het FileLinx is!

Advies aan de 125 gemeenten met een begrotingstekort

Veel bedrijven hebben een gelukkig huwelijk met Microsoft. Maar hoe haalbaar is het om 100% van je digitale processen op Microsoft-software te laten draaien? 
Zoals onze directeur Frank Bunck zegt: ”Ben je diehard fan, dan kún je je hele bedrijfsvoering in Microsoft gieten. De vraag is: hoe ga je dat doen?”

Bij FileLinx horen we het van steeds meer IT-beheerders: ”Wij hebben een ‘Microsoft tenzij’-beleid.” Het is natuurlijk ook ideaal om je IT-landschap zo overzichtelijk mogelijk te houden. Als je al werkt met Microsoft 365, is de stap naar andere applicaties van de softwarereus gauw gezet. Maar er zijn specifieke processen waarvoor een niet-Microsoft-applicatie de beste oplossing is. In dit verband kun je denken aan workflows als:

 • Uren schrijven
 • Digitale handtekening
 • Declaraties
 • Inkoop
 • Projectmanagement
 • Facturen verwerken
 • Werkbonnen
 • Bedrijfsspecifieke processen

Bepaalde workflows wil je het liefste ‘eenvoudig’ in een simpele applicatie stoppen. En dus niet door een dure consultant in de Microsoft-omgeving laten inbouwen. Een proces dat enorm tijdrovend kan zijn. Een overload aan techniek, terwijl het bedrijfsvraagstuk eigenlijk heel eenvoudig is.

Microsoft = veilig

FileLinx maakt het automatiseren van workflows graag zo makkelijk mogelijk. En: wij zijn ook verbonden aan Microsoft! We zien de voordelen. Zeker op het gebied van toegang en opslag. Voor IT’ers zijn er twee hoofdpijndossiers die Microsoft uitstekend kan tackelen:

 1. Authenticatie
  Inloggen moet veilig en snel zijn. Nieuwe collega’s laat je het liefste met één inlog overal in. Single sign-on dus. Microsoft heeft dat goed geregeld. En: als medewerkers weer uit dienst gaan, heb je met één druk op de knop de accounttoegang ingetrokken.
 2. Opslag
  Dataveiligheid is tegenwoordig natuurlijk extreem belangrijk. We snappen dat je data het liefste opslaat bij een groot en betrouwbaar bedrijf als Microsoft, en niet bij verschillende kleinere software-aanbieders. Eén plek en één waarheid.

FileLinx ♥ Microsoft

We kunnen er niet meer omheen en geven dat eerlijk toe: wij omarmen Microsoft. Daarom kunnen alle low-code-applicaties van FileLinx samenwerken met Microsoft. Of je nu Microsoft 365 gebruikt, SharePoint, Azure of Dynamics Business Central, met ons platform log je in bij Microsoft, met je Microsoft-account. Data wordt opgeslagen bij Microsoft, in de Microsoft-storage. Zo heb je de voordelen van de lean en mean modules van FileLinx én van de veiligheid en het gebruiksgemak van Microsoft.

Omarm je Microsoft net zo veel als wij? Wil je zo veel mogelijk van je processen binnen Microsoft geregeld hebben? Maar liever geen langdradige ontwikkelprocessen met prijzige consultants? Dat kan dus wel degelijk! Onze directeur Frank: ”Als je een Microsoft-tenzij-beleid hebt, dan is FileLinx een heel mooie aanvulling voor bedrijfskritische vragen. Als zaken te lang zijn blijven liggen vanwege de complexiteit en de kosten, heb je nu de kans die wél op te pakken.”

Helpdesk

Werkdagen 9.00 – 17.00
Tel: +31 (0)88-850 3703
Klantportaal: https://klant.FileLinx365.com

Gebruik het Klantportaal voor vragen en verzoeken. Geen inlogcodes? Geef je contactpersonen door via https://www.filelinx.com/klantportaal. Dan sturen wij de gegevens aan je door.