Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Over FileLinx

Veel processen kunnen en moeten efficiënter en gebruiksvriendelijker worden ingericht. Maar vaak krijg je te horen dat het om allerlei technische redenen niet kan. Wij zeggen: het kan wel!

Omdat het makkelijk kan

Het ene proces is het andere niet. Waar standaardoplossingen je in een wurggreep houden, wil je flexibel zijn. Zodanig dat je de belangrijkste (administratieve) processen makkelijk kan aanpassen, optimaliseren maar bovenal dat je grip krijgt, hebt en houdt op het proces.

Hoe ambitieus je wensen op het gebied van Inkoop, Facturatie of CRM ook zijn, onze superslimme experts gaan graag de uitdaging voor je aan! Complexe vraagstukken oplossen, daar zijn we bij FileLinx dol op. Hiervoor zetten wij ons low-code platform of onze applicaties in.

Het resultaat: een oplossing die precies aan je eisen voldoet én makkelijk in het gebruik is. En je hebt er geen omkijken naar, dus geen gedoe, geen programmeerwerk en geen langdurige implementatietrajecten. 

Onze waarden

Innovatief

FileLinx heeft toekomstgericht denken hoog in het vaandel staan. Niet alleen is ons product gebouwd op verandering, onze innovatieve mindset vertaalt zich naar alle aspecten van ons dagelijks werk.

Dynamisch

Al je informatie eenvoudig bereikbaar en overzichtelijk gepresenteerd volgens jouw specificaties. Eenvoudig integreren met andere systemen, soepel opschalen en meebewegen met elke verandering in je organisatie.

Mensvriendelijk

Collega’s, partners, klanten... Uiteindelijk zijn we allemaal mensen. We gaan dus graag menselijk met elkaar om; open, eerlijk en positief.

Maak kennis met onze slimmeriken

In de Dutch Innovation Factory in Zoetermeer werken onze ca. 30 slimmeriken in zelfsturende teams. Vanuit hun eigen discipline werken zij aan productontwikkeling, advisering, implementatie en ondersteuning van klanten.

team1

ISO-gecertificeerd

FileLinx is voor de vierde jaar op rij gecertificeerd voor ISO 27001:2017, NEN 7510 en ISO 9001:2015.  Daarnaast hebben wij ook het AVG/GDPR-certificaat. Omdat wij werken met veel data is het van belang om er alles aan te doen op het gebied van gegevensbeveiliging, kwaliteitsmanagement en de bescherming van vertrouwelijke informatie. Lees meer over deze certificeringen en de voordelen voor onze klanten.