Partners en koppelingen

Wij bundelen onze krachten met de beste oplossingen in het veld. Sluit je bij ons aan!

Word partner!

Als IT- of consultancy-bedrijf herken je het wel: je hebt een specifieke business solution nodig, maar wilt niet een lang en duur implementatietraject in. Met ons no-code softwareplatform ontwikkel je zelf een bedrijfsoplossing – makkelijk en snel. Ook is het mogelijk onze standaardoplossingen om te bouwen naar jouw specifieke wensen.

Wij zoeken technologie- en implementatiepartners

De ervaring heeft ons geleerd dat een partnerschap met name goed uitpakt in één van de volgende scenario’s:

  1. Je bent een IT-bedrijf dat een eigen ERP of financiële softwareoplossing in de markt zet en als toevoeging daarop bepaalde processen gedigitaliseerd, geautomatiseerd of gerobotiseerd wilt hebben voor de klanten. Denk aan het automatisch verwerken van facturen, inkoopprocessen of CRM-oplossingen met een volledige integratie door middel van een managed koppeling tussen de beide softwareoplossingen.
  2. Je bent een (IT) consultancybedrijf, wellicht met eigen citizen developers, en wilt met specifieke markt- of point solution-kennis organisaties helpen met het digitaliseren, automatiseren en robotiseren van de bedrijfsprocessen. Hiervoor implementeer je een softwareplatform.

In beide gevallen kun je als partner gebruikmaken van onze jarenlange ervaring, kennis en reeds bestaande modellen op het gebied van factuurverwerking, inkoop en CRM. Bovenal kun je gebruikmaken van onze koppelingen met ERP/financiële software.

Partnerschappen

FileLinx hecht veel waarde aan goede partnerschappen. Door de krachten te bundelen zorgen wij met onze partners voor de beste oplossing voor onze klanten. Itris is één van die partners waar FileLinx graag mee samenwerkt. FileLinx en Itris brengen het beste in elkaar naar boven.

Pijl Itris

Implementatiepartners

Kennispartners

Koppelingen

FileLinx koppelt met alles… echt alles! Hieronder zie je de systemen waarmee FileLinx een koppeling of ervaring heeft. Zit jouw systeem er niet bij? Geen probleem, onze ontwikkelaars maken voor fixed tarieven ook met jouw systeem een koppeling.

Financiële software

Overige software

microsoft-certified
Print

Ingewikkelde processen worden makkelijk

Hoe ambitieus je wensen op het gebied van Inkoop, Facturatie of CRM ook zijn, onze superslimme experts gaan graag de uitdaging voor je aan! Het resultaat: een oplossing die een ingewikkeld proces stroomlijnt én makkelijk in het gebruik is.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

FileLinx

Dutch Innovation Factory
Bleiswijkseweg 37F
2712 PB Zoetermeer
088 850 3700
info@filelinx.com

Copyright 2021 Filelinx all rights reserved.

Scroll naar top

Helpdesk

Werkdagen 9.00 – 17.00
Tel: +31 (0)88-850 3703
Mail: support@filelinx.com

Partner worden

Met partners staan we sterker! Leuk dat u interesse heeft om partner te worden van FileLinx. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.