Partners

Wij bundelen onze krachten met de beste oplossingen in het veld. Sluit je bij ons aan!

Word partner!

Als IT- of consultancy-bedrijf herken je het wel: je hebt een specifieke business solution nodig, maar wilt niet een lang en duur implementatietraject in. Met ons low-code softwareplatform ontwikkel je zelf een bedrijfsoplossing – makkelijk en snel. Ook is het mogelijk onze standaardoplossingen om te bouwen naar jouw specifieke wensen.

Wij zoeken technologie- en implementatiepartners

De ervaring heeft ons geleerd dat een partnerschap met name goed uitpakt in één van de volgende scenario’s:

  1. Je bent een IT-bedrijf dat een eigen ERP of financiële softwareoplossing in de markt zet en als toevoeging daarop bepaalde processen gedigitaliseerd, geautomatiseerd of gerobotiseerd wilt hebben voor de klanten. Denk aan het automatisch verwerken van facturen, inkoopprocessen of CRM-oplossingen met een volledige integratie door middel van een managed koppeling tussen de beide softwareoplossingen.
  2. Je bent een (IT) consultancybedrijf, wellicht met eigen citizen developers, en wilt met specifieke markt- of point solution-kennis organisaties helpen met het digitaliseren, automatiseren en robotiseren van de bedrijfsprocessen. Hiervoor implementeer je een softwareplatform.

In beide gevallen kun je als partner gebruikmaken van onze jarenlange ervaring, kennis en reeds bestaande modellen op het gebied van factuurverwerking, inkoop en CRM. Bovenal kun je gebruikmaken van onze koppelingen met ERP/financiële software.

Bespaar tijd en geld met ons platform

Met het low-code software platform van FileLinx kun je razendsnel bedrijfstoepassingen ontwikkelen. Het unieke aan het platform? Je kunt starten met één van de kant-en-klare business solutions en deze in een handomdraai omzetten in je eigen applicatie.

Ook kun je een specifiek proces modelleren in het software platform. Het FileLinx Platform is low-code; dat scheelt tijd en geld vergeleken met het zelf ontwikkelen van de oplossing door middel van het schrijven van code.

Voordelen

Verkort time to market en projectrisico’s drastisch

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Unieke oplossing om te onderscheiden van de standaardoplossingen

Gespreide klantenportefeuille en branche-ervaring

Partnerschappen

FileLinx hecht veel waarde aan goede partnerschappen. Door de krachten te bundelen zorgen wij met onze partners voor de beste oplossing voor onze klanten. Itris is één van die partners waar FileLinx graag mee samenwerkt. FileLinx en Itris brengen het beste in elkaar naar boven.

Pijl Itris

Wat kun je verwachten

Gepersonaliseerde service en gestandaardiseerd onboardingsproces

Toegang tot partnerportaal voor documentatie, software en referenties

Operationele ondersteuning en gratis opleiding

Een bovengemiddelde vergoeding op licenties en direct opbouwen van recurring business

Implementatiepartners

Veenman logo

Koppelingen

FileLinx koppelt met alles… echt alles! Benieuwd waar wij mee koppelen?

Partner worden?

Wil jij ook partner worden? Laat je gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ingewikkelde processen worden makkelijk

Hoe ambitieus je wensen op het gebied van Inkoop, Facturatie of CRM ook zijn, onze superslimme experts gaan graag de uitdaging voor je aan! Het resultaat: een oplossing die een ingewikkeld proces stroomlijnt én makkelijk in het gebruik is.

Helpdesk

Werkdagen 9.00 – 17.00
Tel: +31 (0)88-850 3703
Klantportaal: https://klant.FileLinx365.com

Gebruik het Klantportaal voor vragen en verzoeken. Geen inlogcodes? Geef je contactpersonen door via https://www.filelinx.com/klantportaal. Dan sturen wij de gegevens aan je door.