Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Samenvatting webinar Budgetpas

Advies aan de 125 gemeenten met een begrotingstekort

Terugblik webinar Budgetpas

Onlangs hebben we een informatief webinar gehouden, waarin Paul van Wingerde, commercieel directeur van FileLinx, onze nieuwe oplossing presenteerde: de Budgetpas. In dit blog geven we een beknopte samenvatting van het webinar. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan vooral verder en vraag de link op om het webinar terug te kijken voor alle details.

Introductie FileLinx en oplossingen

Paul begon met een korte introductie over FileLinx. Wij richten ons al 20 jaar op het vereenvoudigen van complexe administratieve processen door slimme oplossingen te ontwikkelen die helpen tijd te besparen en fouten te minimaliseren. Denk hierbij aan oplossingen voor factuurverwerkingcontractbeheerorderbevestigingen en meer. FileLinx is vooral sterk in sectoren zoals de zorg, woningcorporaties en ziekenhuizen. Onze specialiteit? Het leveren van op maat gemaakte add-ons voor ERP-systemen zoals AFAS, waardoor klanten eenvoudiger processen kunnen beheren.

Wat is de Budgetpas?

De kern van het webinar ging natuurlijk over de Budgetpas, een nieuwe oplossing die bedrijven controle geeft over hun uitgaven. Dit is niet zomaar een betaalpas, maar een volledig geïntegreerde oplossing die in combinatie met AI het declaratieproces volledig automatiseert. Van het bijhouden van bedrijfsuitgaven tot het verwerken van bonnen: de Budgetpas doet het allemaal. Wat maakt het zo uniek?

  • Realtime integratie met ERP-systemen. Uitgaven worden automatisch gekoppeld aan grootboekrekeningen, kostenplaatsen en projecten.
  • Gebruik van AI. Bonnen worden automatisch herkend en verwerkt, waardoor je niet meer handmatig hoeft in te voeren.
  • Flexibele limieten en controle. Beheerders kunnen eenvoudig limieten instellen en realtime toezicht houden op uitgaven.

Voordelen van de Budgetpas

Paul benadrukte enkele duidelijke voordelen van de Budgetpas, zoals:

  • Geen transactiekosten. In tegenstelling tot veel andere aanbieders, rekent FileLinx geen transactiekosten voor het gebruik van de Budgetpas.
  • Eenvoudige declaratie en verwerking. Medewerkers hoeven alleen een foto van een bon te maken en de rest wordt door AI afgehandeld. Dit bespaart enorm veel tijd en voorkomt fouten.
  • Volledige controle en overzicht. Beheerders hebben realtime inzicht in alle bedrijfsuitgaven en kunnen bonnen eenvoudig controleren en verantwoorden.

Voor wie is de Budgetpas?

De Budgetpas is interessant voor bedrijven van elke omvang, van kleine ondernemingen tot grote organisaties. Of je nu een team hebt dat regelmatig declaraties indient of een organisatie runt met complexe uitgaven, de Budgetpas kan helpen om deze processen te stroomlijnen en efficiënter te maken.

Demo van de Budgetpas

Tijdens het webinar liet Paul een live demonstratie zien van hoe de Budgetpas werkt. Hij toonde hoe makkelijk het is om bonnen te uploaden, hoe AI de bonnen verwerkt, en hoe uitgaven automatisch worden geboekt in een ERP-systeem. De tool is eenvoudig te gebruiken, zowel via desktop als mobiel, en biedt een naadloze ervaring voor gebruikers en beheerders.

Wat is de volgende stap?

Paul sloot het webinar af met een mooi vooruitzicht: de Budgetpas wordt momenteel getest met een aantal pilotklanten, en vanaf Q1 volgend jaar zal het product breed beschikbaar zijn.

Ben je benieuwd naar hoe de Budgetpas jouw bedrijf kan helpen? Vraag de link op naar het webinar voor een uitgebreide demonstratie en ontdek alle mogelijkheden.

Zoek je naar een manier om bedrijfsuitgaven eenvoudiger, sneller en foutloos te beheren? De Budgetpas van FileLinx zou wel eens de oplossing kunnen zijn waar je naar op zoek bent!

Zodra je op onderstaande button klikt opent direct het webinar.