Zoeken
Sluit dit zoekvak.
logo klein

WEBINAR

Documenten digitaal goedkeuren en direct veilig ondertekenen met SignRequest

Hand telefoon losstaand

Meer informatie

Tijdens deze webinar gaan we zien hoe gemakkelijk en veilig je documenten digitaal kan laten ondertekenen door de koppeling tussen FileLinx en SignRequest. De oplossing van SignRequest is volledig geïntegreerd in het platform van FileLinx en kan zo deel uitmaken van je processen voor het digitaal goedkeuren van allerlei soorten documenten. Afhankelijk van het type document kun je het digitale proces in FileLinx inrichten. Als een document een gecertificeerde digitale ondertekening vereist, dan kan dat eenvoudig in het portaal van SignRequest.

Tijdens deze webinar hebben we Astrid van Baar als gastspreker. Zij is Salesmanager bij SignRequest en zij zal meer vertellen over digitaal ondertekenen, de legale aspecten ervan, veiligheid en AVG. 

Over FileLinx en low-code
Wij helpen ruim 20 jaar organisaties in het eenvoudiger maken van complexe bedrijfsprocessen met onze software. Wij willen iedereen in staat stellen om zelf, snel en flexibel, processen te automatiseren. Zonder barrières en zonder technische kennis met behulp van de voor gedefinieerde building blocks (best practices).

Wij zijn een “Do IT Yourself” applicatie generatie platform.

Over SignRequest
Met SignRequest onderteken je eenvoudig je documenten en contracten online – zonder het proces van printen, ondertekenen en scannen. De oplossing onderscheid zich door betaalbaar te zijn, met de hoogste veiligheidsstandaard. 

Digitaal ondertekenen zou niet langer een duur en high-end product moeten zijn, maar een toegankelijke oplossing voor iedereen. SignRequest maakt dit mogelijk. Makkelijk, snel, juridisch bindend en duurzaam. Vertrouwd door ruim 1.6 miljoen gebruikers in 232 landen.

Inschrijven is niet meer mogelijk

Voor wie?

Wat je gaat leren

  • Hoe kun je in FileLinx documentenprocessen digitaliseren en automatiseren.

  • Welke mogelijkheden biedt de koppeling tussen FileLinx en SignRequest.  

  • Hoe werkt digitaal ondertekenen in SignRequest en welke voordelen zijn er. 

Ontmoet de sprekers

Mick Braun is salesmanager bij FileLinx. Hij werkt al ruim 20 jaar in de softwarewereld en al geruime tijd voor FileLinx. Door zijn ervaring kan hij alles vertellen over de beste manier voor het automatiseren van het factuur-/ en inkoopproces voor verschillende organisaties.

Astrid van baar is sales manager bij SignRequest. Ze heeft inmiddels bijna 4 jaar ervaring in de wereld van het digitaal ondertekenen.

Ze helpt graag organisaties bij het overstappen van papieren processen naar digitale processen. Tijdens deze trajecten komen er veel vragen over de rechtsgeldigheid van digitaal ondertekenen, functionaliteiten, veiligheid etc. 

Het is een leuke uitdaging om de juiste oplossing voor iedere organisatie te vinden.