Zoek
Sluit dit zoekvak.
FileLinx versterkt expertise met overname SelfBilling.com

Advies aan de 125 gemeenten met een begrotingstekort

Wij mogen met groot enthousiasme aankondigen dat FileLinx Nederland per 1 januari 2024 met succes SelfBilling.com heeft overgenomen.
De overname voegt nieuwe kennis en technologie toe aan ons portfolio waardoor wij onze klanten nog beter kunnen bedienen. 

Met de overname van SelfBilling.com richten wij ons nog meer op zorginstellingen en het facturatieproces rondom het inhuren van extern personeel. Deze vorm van factuurverwerking, ook wel reversed billing genoemd, is een add-on op ERP-systemen. De focus ligt op het optimaliseren van de efficiëntie van organisaties en de integratie met AFAS-software.

Een nieuwe standaard in document- en factuurverwerking

FileLinx heeft altijd vooropgelopen in document- en workflowautomatisering, waarbij de focus ligt op het efficiënter laten werken van organisaties, het voorkomen van fouten en kostenbesparingen door middel van add-ons op ERP-systemen. Deze overname versterkt de positie van FileLinx verder en stelt ons in staat een nieuwe standaard te zetten in factuurverwerking en bijbehorende administratieve processen.

Woorden van onze CEO en de directeur van SelfBilling.com

Frank Bunck, CEO van FileLinx, deelde zijn gedachten over de overname: “Deze acquisitie is een natuurlijke uitbreiding van onze missie om bedrijven te ondersteunen met state-of-the-art softwareoplossingen. We zijn verheugd om de expertise van SelfBilling.com te combineren met onze eigen ervaring en kennis, om zo onze klanten nog beter te kunnen bedienen. Bovendien breiden we direct uit met een tweede vestiging van FileLinx in De Goorn, Noord-Holland.”

Henk Braas, oprichter van SelfBilling.com, voegde hieraan toe: “Om de verdere groei van SelfBilling.com mogelijk te maken hebben wij gezocht naar een sterke partner op het gebied van factuurverwerking en koppelingen met externe software. Een succesvolle partner die weet hoe een factuur gemaakt en verwerkt moet worden in de verschillende financiële boekhoudpakketten.”

De overname van SelfBilling.com door FileLinx markeert het begin van een spannende reis waarin we samen streven naar het bevorderen van automatisering en innovatie bij onze klanten. We zijn vastbesloten om een brug te slaan tussen geavanceerde technologieën en bedrijfsprocessen.

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Paul van Wingerde, Commercieel Directeur (LinkedIn-profiel).

Overname SelfBilling.com

Helpdesk

Werkdagen 9.00 – 17.00
Tel: +31 (0)88-850 3703
Klantportaal: https://klant.FileLinx365.com

Gebruik het Klantportaal voor vragen en verzoeken. Geen inlogcodes? Geef je contactpersonen door via https://www.filelinx.com/klantportaal. Dan sturen wij de gegevens aan je door.