Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Fx’er aan het woord – Business solutions

Advies aan de 125 gemeenten met een begrotingstekort

Mijn naam is Paul van Wingerde, ik ben 49 jaar oud en heb mijn hele werkende leven in de IT branche gewerkt. Ik heb twee kinderen en ben ruim 20 jaar getrouwd. Al van kleins af aan ben ik met IT bezig, ook privé heeft het altijd mijn aandacht gehad. Ik heb jaren in loondienst gewerkt en ben in 2008 als zelfstandig ondernemer aan de slag gegaan. Vanaf  januari 2017 ben ik commercieel directeur en aandeelhouder bij FileLinx. Met veel plezier stuur ik het salesteam aan en adviseer ik zelf ook klanten over onze software oplossingen. 

FileLinx
FileLinx is een software platform waarmee u bestanden kan structureren en bijbehorende processen kan optimaliseren. Ons platform is uniek in zijn soort en feitelijk een toolbox waarmee we ieder proces kunnen stroomlijnen, teneinde onze klanten efficiënter te laten werken, fouten te voorkomen en kosten te besparen.

Prachtig natuurlijk, maar gaandeweg kwamen wij erachter dat het platform een toolbox is en geen kant-en-klare oplossing voor een probleem. Tegelijk realiseerden wij ons dat er veel gelijkenissen zaten in de oplossingen die wij implementeerden voor onze klanten. Vrijwel allemaal hebben ze namelijk raakvlakken met inkoopfacturen, het inkoopproces, document management, workflow en CRM. Als commercieel directeur van FileLinx kreeg ik ook steeds meer vragen van onze accountmanagers dat ze concrete oplossingen wilden laten zien bij klanten en dat dit zonder modelleren niet mogelijk was.

Business Solutions
Samen met het salesteam, onze developers en de consultants ben ik een projectgroep gestart om kant-en-klare business solutions te gaan ontwikkelen in ons platform onder het label ‘Powered by FileLinx’n

Inmiddels zijn onze business solutions een gevestigde naam in de markt en kunnen wij ons, omdat ze in ons low-code platform zijn gemaakt, onderscheiden van andere partijen.

De plus
Iedere business solution is voorzien van een +. Deze plus staat voor het feit dat we de oplossing kunnen customizen voor onze klanten zonder programmeerwerk. Maar ook dat klanten verschillende solutions kunnen combineren, koppelen aan financiële/ERP systemen en dat specifieke processen kunnen worden afgehandeld. Dit bleek een schot in de roos. Ieder jaar ontwikkelen wij nu extra business solutions in ons platform met als gemene deler ons hoofddoel, het structureren van bestanden en bijbehorende processen optimaliseren.

Het voordeel voor onze klanten is dat we nog concreter en sneller een oplossing kunnen implementeren en net dat beetje extra dat onze klant uniek maakt kunnen toevoegen aan de business solution. Zodat het echt voelt als uw business solution. Geen standaard knoppenwinkel waar uw gebruikers iedere dag mee geconfronteerd worden zonder dat ze het gebruiken. Nee, de gebruikers krijgen alleen dat te zien dat nodig is voor de functionaliteit die ze wensen. Dat is echt een hele krachtige propositie.

Inmiddels hebben wij ook verschillende partners die onze business solutions met veel succes implementeren bij klanten.

Oog voor de oplossing
Ik ben trots op ons bedrijf en trots op de oplossingen die wij implementeren bij onze klanten. Vooral de samenwerking met de collega’s springt er wat mij betreft uit. Niet voor niets noemen wij onze medewerkers echte slimmeriken, want dat zijn ze ook. Met de verschillende disciplines binnen ons bedrijf hebben we altijd oog voor de oplossing en zetten we onze klanten centraal. Dat is waar ik vind dat wij echt in uitblinken!