Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Uitbreiding directieteam FileLinx Nederland

Advies aan de 125 gemeenten met een begrotingstekort

Vanaf 1 april 2024 versterkt Arjan de Goffau het directieteam van FileLinx Nederland als operationeel directeur (COO). De uitbreiding is onderdeel van de groeistrategie van de onderneming en een volgende stap in het in de markt zetten van de producten voor bedrijfsprocessen en documentmanagement.

Frank Bunck, CEO van FileLinx: “We zijn blij dat Arjan opnieuw bij FileLinx betrokken raakt en toetreedt tot de directie. Samen met Paul van Wingerde (CCO) wordt de koers naar verdere innovatie en groei doorgezet om onze klanten nog beter te kunnen bedienen.”

Over Arjan de Goffau

In de afgelopen jaren heeft Arjan ervaring opgedaan in verschillende directie- en managementposities. Van 2010 tot 2016 was hij werkzaam bij FileLinx als managing consultant.

In de rol van COO wordt Arjan medeverantwoordelijk voor de strategie, innovatie en de operationele aansturing van het bedrijf.

“In de afgelopen jaren heeft het team van FileLinx niet stilgezeten en staat er een prachtige organisatie waarin veel kansen en uitdagingen liggen. Ik vind het heel leuk om de organisatie verder te ontwikkelen en om opnieuw bij FileLinx betrokken te zijn.”, aldus Arjan de Goffau.

Arjan de Goffau

Over FileLinx Nederland

FileLinx heeft een leidende marktpositie in document- en workflowautomatisering, waarbij de focus ligt op het efficiënter laten werken van organisaties, het voorkomen van fouten en kostenbesparingen door middel van add-ons op ERP-systemen. FileLinx werkt met een team van 50 medewerkers in Zoetermeer, Leusden en De Goorn aan innovatieve bedrijfssoftware waarmee de brug wordt geslagen tussen geavanceerde technologieën en bedrijfsprocessen.

Neem voor meer informatie contact met ons op.