logo klein

WEBINAR

Meer grip op je inkoop met FileLinx

11-11-2021 | 10:00 uur

webinar 11 november 2021 purchase afbeelding zonder achtergrond

Meer informatie

Tijdens deze webinar ga je zien hoe je met FileLinx Inkoop+ eenvoudig bestellingen kunt plaatsen bij leveranciers. Met het vooraf vastleggen van de inkoop ben je in staat om van te voren de budgetten te bewaken, de codering van de verwachte factuur vast te leggen en te  voorkomen dat er een na-workflow nodig is als de inkoop matcht met de factuur.

De oplossing Inkoop+ zorgt voor allerlei optimalisaties in het inkoopproces. Daarbij hoort bijvoorbeeld ook contractbeheer. Contracten vastleggen en bewaking daarvan met signaleringen. Maar ook leveranciersmanagement. Het punten toekennen aan goede leveranciers en het sturen daarop. Het vastleggen van de offertes van de verschillende leveranciers. OCI koppelingen en bestellen via webshops of traditioneel via e-mail bestellen. Verplichtingen vastleggen of juist ontvangsten bevestigen. We lopen in 45 minuten door deze mogelijkheden heen. 

Over FileLinx en No-Code
Wij helpen ruim 20 jaar organisaties in het eenvoudiger maken van complexe bedrijfsprocessen met onze software. Wij willen iedereen in staat stellen om zelf, snel en flexibel, processen te automatiseren. Zonder barrières en zonder technische kennis met behulp van de voor gedefinieerde building blocks (best practices).

Wij zijn een “Do IT Yourself” applicatie generatie platform.

Voor wie?

Wat je gaat leren

  • Hoe je met FileLinx Inkoop+ inkoopprocessen en facturen verder kunt digitaliseren en automatiseren. 

  • Hoe het automatisch matchen van facturen werkt.  

  • Hoe het contractbeheer eruit ziet in FileLinx.

Ontmoet de spreker

Rondje_Mick

Mick Braun

Salesmanager
Mick Braun is salesmanager bij FileLinx. Hij werkt al ruim 20 jaar in de softwarewereld en al geruime tijd voor FileLinx. Door zijn ervaring kan hij alles vertellen over de beste manier voor het automatiseren van het factuur-/ en inkoopproces voor verschillende organisaties.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

FileLinx

Dutch Innovation Factory
Bleiswijkseweg 37F
2712 PB Zoetermeer
088 850 3700
info@filelinx.com

Copyright 2021 Filelinx all rights reserved.

Scroll naar top