Zoek
Sluit dit zoekvak.
FileLinx blikt terug op 2023

Advies aan de 125 gemeenten met een begrotingstekort

Ik denk dat dit voor iedereen herkenbaar is: de tijd van het jaar om terug te kijken op wat achter ons ligt, terwijl we tegelijkertijd druk bezig zijn met het afronden van lopende zaken en het smeden van plannen voor het sprankelende nieuwe jaar dat voor ons ligt. Een tijd van budgetten, begrotingen, nieuwe kansen en uitdagingen. Laten we samen een blik werpen op 2023 en alvast een glimp opvangen van wat 2024 voor ons in petto heeft.

Wat een jaar was het! FileLinx heeft opnieuw een indrukwekkend aantal nieuwe klanten mogen verwelkomen, en we zijn met trots marktleider geworden in de Nederlandse ziekenhuizen, samen met onze gewaardeerde partner AFAS. Het is fantastisch om te zien hoe ons partnership met ziekenhuizen de efficiëntie heeft verhoogd en de administratieve last heeft verlicht. Natuurlijk hebben we ook in andere bedrijfstakken prachtige resultaten behaald en optimalisaties doorgevoerd bij zowel nieuwe als bestaande klanten.

Terugblik 2023

Wat ons echt onderscheidt, is de mogelijkheid om touchless factuurverwerking aan te bieden. Het vereist natuurlijk wat inspanning binnen het inkoopproces, maar we hebben keer op keer bewezen dat het mogelijk is. Vooral in organisaties met een grote hoeveelheid facturen kan dit een aanzienlijke tijdsbesparing opleveren. Onze software en kennis van administratieve processen groeien gestaag en vormen een steeds grotere toegevoegde waarde voor onze klanten en partners.

Laten we het even hebben over onze geweldige medewerkers. Bij FileLinx hebben we niet alleen een schat aan kennis, maar ook een mentaliteit om voortdurend verbeteringen aan te brengen. Het is voor ons een way of life geworden. Gelukkig is het verloop bij FileLinx laag; we weten de kennis goed te behouden en bieden onze mensen voldoende uitdaging. Onze dank gaat uit naar alle medewerkers, zowel ervaren als nieuwkomers, die elke dag samen streven naar verbetering.

Uiteraard zijn er ook uitdagingen. Waar het complex wordt, schakelt men FileLinx in. We begrijpen dat grotere organisaties unieke scenario’s en werkwijzen hebben, en dat maakt het juist zo uitdagend voor ons. Onze add-ons sluiten naadloos aan op ERP-systemen, en waar ERP-systemen tekortschieten, bieden wij oplossingen, waardoor klanten efficiënter kunnen werken zonder de frustratie van onsamenhangende systemen.

Plannen voor 2024

En dan, het spannende 2024. We zullen komen met concrete oplossingen waarbij onze AI-oplossingen een sleutelrol spelen. Bovendien zullen er twee nieuwe add-ons van FileLinx op de markt komen, en het eerste zal al in Q1 worden aangekondigd. 

Hier is een tipje van de sluier: worstelen jullie ook met het eenvoudig en geautomatiseerd verwerken van bedrijfsuitgaven en declaraties? Hou ons in de gaten, want we hebben een prachtige oplossing in petto. Zelfs als het proces te complex is – graag zelfs.

Met enthousiasme zien we 2024 tegemoet. We wensen iedereen een gezond, succesvol en innovatief nieuw jaar toe.

Op naar een geweldig 2024!

Frank Bunck & Paul van Wingerde

Frank & Paul terugblik 2023

Helpdesk

Werkdagen 9.00 – 17.00
Tel: +31 (0)88-850 3703
Klantportaal: https://klant.FileLinx365.com

Gebruik het Klantportaal voor vragen en verzoeken. Geen inlogcodes? Geef je contactpersonen door via https://www.filelinx.com/klantportaal. Dan sturen wij de gegevens aan je door.