Zoeken
Sluit dit zoekvak.
logo klein

WEBINAR

Los je personeelstekort op met FileLinx no-code

24-11-2022 | 10:00 uur

Webinar 24 november 2022

Meer informatie

Maak een efficiencyslag door automatisering

In deze tijden van personeelstekort is het zaak om de administratieve druk in je organisatie te verlagen. Als het gaat om het elimineren van repeterend en geestdodend werk, is er nog een wereld te winnen. Door middel van de juiste businessapplicatie automatiseer je bedrijfsprocessen en workflows, waardoor medewerkers zich met hun kerntaken kunnen bezighouden.

FileLinx heeft 20 jaar ervaring met het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen in verschillende branches en een gevestigde naam in de wereld van factuurverwerking, inkoop en CRM. Met standaardtemplates als basis modelleren wij applicaties voor verschillende bedrijfsprocessen en workflows.

Een businessapplicatie klaar in één dag

In een pragmatische sessie laat onze commercieel directeur Paul van Wingerde zien hoe wij een administratief proces automatiseren in één dag. Dat gebeurt door het modelleren van een bedrijfsapplicatie in ons no-code platform. Paul neemt je mee in onze aanpak en laat zien hoe wij door middel van robotisering afrekenen met personeelstekort en administratieve lasten.

Inschrijven is niet meer mogelijk.

Benieuwd naar de inhoud van deze webinar? Vraag dan een demo aan. 
We bespreken graag de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Voor wie?

Wat je gaat leren

  • Hoe los ik mijn personeeltekort op door te automatiseren? 

  • Wat kan FileLinx no-code betekenen voor mijn organisatie?

  • Wat kan je modelleren in één dag in FileLinx?

Ontmoet de spreker

Paul van Wingerde is Co-Ceo bij FileLinx met een achtergrond in de sales en marketing. Hij wordt graag uitgedaagd door klanten om complexe administratieve vraagstukken om te zetten naar concrete oplossingen in het software platform. Paul is vanaf het begin betrokken geweest bij de totstandkoming van de inkoopoplossing van FileLinx wat een logische toevoeging is op de factuurverwerkingsoplossing.