Zoeken
Sluit dit zoekvak.
logo klein

WEBINAR

Beheer en bewaak al je contracten en kom afspraken na

25 mei 2023 | 10:00 uur

Contractmanagement webinar FileLinx

Meer informatie

Automatiseer eenvoudig jouw contractmanagement

Beheer en bewaak al jouw contracten met één systeem. Leg alle communicatie rondom een contract vast. En ook belangrijk, vind ze weer gemakkelijk terug! Nooit meer contracten kwijt, altijd op tijd abonnementen verlengen of contracten opzeggen.

Contractmanagement van FileLinx maakt standaard onderdeel uit van onze Inkoop+ module. Tijdens deze webinar zoomt onze commercieel directeur Paul van Wingerde in op deze module. Hij laat op een pragmatische manier zien hoe je in een paar weken/maanden al resultaat boekt in het managen van je contracten. Daarnaast neemt Paul je ook kort mee in het vastleggen van verkoopcontracten, de contracten die je zelf aangaat met je leveranciers. 

FileLinx heeft 20 jaar ervaring met het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen in verschillende branches en een gevestigde naam in de wereld van factuurverwerking, inkoopsystemen en CRM. Met standaardtemplates als basis modelleren wij applicaties voor verschillende bedrijfsprocessen en workflows.

Inschrijven is niet meer mogelijk

Benieuwd naar de inhoud van deze webinar? Vraag dan een demo aan. 
We bespreken graag de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Voor wie?

Wat je gaat leren

  • Hoe gemakkelijk het vastleggen van contracten is.

  • Welke voordelen je kunt behalen met contractmanagement.

  • Hoe je kosten bespaart en risico’s verminderd. 

Ontmoet de spreker

Paul van Wingerde is Co-Ceo bij FileLinx met een achtergrond in de sales en marketing. Hij wordt graag uitgedaagd door klanten om complexe administratieve vraagstukken om te zetten naar concrete oplossingen in het software platform. Paul is vanaf het begin betrokken geweest bij de totstandkoming van de inkoopoplossing van FileLinx wat een logische toevoeging is op de factuurverwerkingsoplossing.