Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Waarom Inkoop+?

Advies aan de 125 gemeenten met een begrotingstekort

1. 
———

Een standaardoplossing die aan te passen is.

 

FileLinx is uw partner voor automatische factuurverwerking. Factuur+ en Inkoop+ zijn  onze belangrijkste business solutions. Wij helpen zo’n 500 organisaties met het automatiseren en robotiseren van hun inkoopproces. Het voordeel van de FileLinx inkoopmodule is dat u feitelijk een standaardoplossing krijgt, die u in een handomdraai kunt aanpassen aan de processen die uw organisatie uniek maken. En dit alles voor een concurrerende prijs. Bespaar direct kosten door het voorkomen van fouten en overtypwerk. En door meer structuur in en een betere bewaking van processen en budgetten te krijgen.

2. 
———

Verwerk automatisch uw inkoopfacturen.

Het structureren van uw inkoopproces begint bij het automatisch verwerken van uw inkoopfacturen. Inkoop+ is modulair opgebouwd; u kunt dus klein beginnen en in fases uw inkoopproces verder optimaliseren. Bij de volledige inzetbaarheid van onze inkoopmodule zijn alle afdelingen binnen uw organisatie betrokken. Dit betekent ook dat er ook in de gehele organisatie draagvlak moet zijn om dit aan te pakken. Uit ervaring hebben wij geleerd dat de eerste stap gezet kan worden door alle inkoopfacturen automatisch te gaan verwerken met Factuur+. Na de succesvolle oplevering van het project kunnen wij samen met u een roadmap opstellen, om gefaseerd te gaan werken aan een volledige optimalisatie van uw inkoopproces met Inkoop+.

3. 
———

Begin bij de behoefte van de gebruiker.

 

Bij Inkoop+ begint u dus niet met de factuur, maar bij de behoefte van de gebruiker. Informatie herkennen op facturen is een specialiteit van FileLinx. We blinken hierin uit ten opzichte van alle andere oplossingen in de markt. Steeds meer klanten hebben er in de loop der jaren voor gekozen om samen met FileLinx het proces voorafgaand aan de factuur verder te optimaliseren hetgeen heeft geresulteerd in Inkoop+.

4. 
———

Grip op het proces en geld besparen.

 

U krijgt veel meer grip op het totale proces als u op voorhand vanuit een budget of project werkt. En als u aanvragen en inkoopbestellingen automatisch fiatteert en behandeld. Bovendien hoeft u bij ontvangst van de factuur alleen nog maar te sturen op afwijkingen van de bestelling, het contract of andere verplichtingen. Daarnaast gaat u met Inkoop+ nog meer geld besparen door efficiëntere bewaking van budgetten en projecten, artikelbeheer, het automatisch aanvragen en bestellen,  contractmanagement, leveranciersbeoordelingen, het matchen van ontvangstregels met de factuurregels en natuurlijk automatisch coderen in uw financiële systeem. En alles zonder overtypwerk. 

5. 
———

Uw wensen, zonder maatwerk.

 

Met Inkoop+ automatiseren wij uw inkoopproces van aanvraag tot betaling, volgens uw voorwaarden en zonder maatwerk.

Schema inkoopproces